7 nov. 2011

Vc

Skrev ju tidigare att ja skulle ringa vc så de skulle få kolla upp Mario. Har fått en tid nu kl 4. Himla bra, är säkert ingenting men man vill ju ändå veta när ens lillbebis har varit febrig så länge.

Men garanterat när man kommer dit så kommer febern vara putsväck och han kommer vara hur pigg som helst så då kommer man känna sig som värst hönsmamman. För att sen på kvällen komma tillbaka med värsta febern och slitna bebisen i världen. De är lite lustigt de där. Är som att de små liven blir tvärfriska på sjukhuset/vc.

De äldre kidsen ska få vara hos sina kusiner och leka lite. Gissa om de är 2 små grabbar som längtar. Blir dock en kortsväng eftersom ja har tid 4 och Robban slutar 4. Hoppas de kommer gå bra för han att få dem därifrån.

En annan sak som ja måste göra är att ringa Barnmottagningen i Sundebyn och höra hur vi ska göra med Marios tid i morgon. VEt inte om de tycker att de inte är nån ide att göra testerna. Han ska testas för förskylningsastma. Eftersom han blir så täpp varenda gång han blir förskyld. Är jättejobbigt för man hör hur tung han blir i andningen. Men tur att vi har fått en inhalatior här hemma som vi kan ge han direkt han blir täpp.

Nu ska ja måla förhoppningsvis de sista varvet på garderoberna. Sen blir de att fortsätta dra tapetr, men ja hoppas på att kunna fara och träna Combat ikväll. Men vi får se


Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: