7 nov. 2011

IDIOT läkare

Som ni vet så var jag på VC med Mario vid 4 tiden. Men vilken stress jag fick innan jag tog mig dit. Fick stressa på kidsen lite sen när ja plaserat alla vilddjuern i bilens så vill inte  bilskrället igång. Gissa om stressen kom smygandes. Ringde Robban och berätta att ja inte hade fick igång bilen. Men tur som var så höll han på att avsluta och vara på väg hem. Så när han kom hem slängde vi bara in kidsen i bilen och de skjusade mig och Mario till vc. Drog sen till kusinerna, de hann väl knappt komma dit innan Robban var tvungen att vända tillbaka och hämta oss.

Tror de ärligt tog 8-9 min hela kontrollen. Var INTE en bra läkare. Förstå så pratade han danska så ja förstod inte han hela tiden och han förstod inte mig jämt. Sen var han inte smidigt med Mario för 5 öre. Mario blir lätt blyg för människor speciellt personer som han inte känner och nu när han är sjuk är han ännu mer blyg och mammig. Fastän ja sa att han blev blyg så fortsatte han skojja och tro att han uppskattade de.
Sen så klämde och kände han lite. Kolla öronen, för den sidan han hade mot sig sen utan att säga nå tvär lyfter han på Mario och vänder han med de andra mot han. Mario blir livrädd och börjar gråta. Sen skulle smart läkaren kolla han i halsen så ja vände Mario mot honom. Va tror ni smartläkaren gör då. Jo han tar tag i Mario den och drar han så han glider ner i mitt knä mot han. Då kan ja lova att herr Nilsson INTE vart nöjd utan skräckslagen och börja hysteriskt gråta. Läkaren trodde allt skulle ordna sig genom lite skoj men icket.
Sa att de nog bara var ett virus sen blev vi hemskickade. IDIOT läkare.....

Eftersom ja glömde fråga herr läkaren om Mario eller nån av de andra kidsen behövde nån spruta innan resan i jan så hoppades ja på att min bvc-bm var kvar eftersom ja såg henne när ja kom dit. De var hon. Fick veta att de bara var Mario som skulle få en spruta för mässling och lite andra sjukdomar. Så i dec ska bebis stickas igen =(
Berättade även om mitt roliga möte med läkaren och  hon blev förvånad att han inte hade tagit nå blodprover eller ens tempen. Men som ja tycker hon att dessa jourläkarna ibland har nalta bråttom. Sen var de väl oxå att ja var sista för dagen så han ville nog bara hem.

Men klokare blev ja då inte. I frågan om ja skulle ge han  nå annat svarade han nej, men tur att ja har en sånn duktig bvc-bm som tipsa att ja även skulle prova på att ge Ipren. Ville att ja skulle höra av mig på ons om inte febern va borta. Kanske ja får fara till en ny läkaren som vet hur man ska handskas med småbarn och som kan lite oxå. Kände hur irriterad jag blev. Nu i efterhand så skulle man ha stått på sig mer och krävt att han skulle ta nå tester för att se om de var virus eller baciller. För nå är de annars skulle han inte ha  40 graders feber i 3 dagar.

Hoppas Mini är frisk tills i morgon för de gör så ont i mammahjärtat att se sin lilla plutt sjuk. Hoppas nu de andra prinsarna inte blir sjuka.

Nu ska ja krypa till sängs för i morgon MÅSTE kidsen på dagis.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Förresten ni glömmer väl inte bort mina tävlingar:

Chansen till att vinna en personlig och fin babyfilt...klicka HÄR

Eller va säger ni om en valfri motivnapp? klicka HÄR

Hitta en super fin tavla till farsdag. Klicka HÄR

En wigglekart till kidsen i julklapp. Klicka HÄR
Puss och Kram Ninnie

2 kommentarer:

Carro - Mammaliv & Foto sa...

Det kan inte vara sån där 5 dagarsfeber då eller vad de heter?

Vi har också träffat på en dansk hemskt läkare uppe på VC men jag gav inte upp. Jag gick raka vägen ner till BVC som hjälpte mig med att få ta prover och allt sånt sen så ringde BVC upp dansken och bad honom skriva ut medicin för Freija var faktiskt sjuk vilken han inte tyckte men proverna visade det.

Sen fick jag hoppa mellan hyllorna på Ica när jag råkade springa på honom där kan ju tänka mig att jag inte är så populär :D haha.

Madde sa...

men så olika det kan vara :) Linus är ju livrädd för läkare men dansken lyckades då få limma ihop hans huvud då han hade kraschat :)