19 sep. 2011

Har nog svaret

Vet int eom ja berätta att Mario sett ut som en liten prickikorv sen igår. Haft prickar över hela kroppen men nu är de mest på rumpan och nerråt.

Han har inte haft nå feber idag men prickarna har dock blivit mer. Ringde BVC idag för att höra om va som går nu om de kan vara nått virus.
Går tydligen nå virus där barnen kan får prickar men vi kom fram till att Mario nog har haft 3 dagarsfebern och de kan får prickar effter de som försvinner eftert ca 1 vecka.

Ingen av de andra kidsen har fått prickar när de har haft 3 dagarsfebebr..undrar om de ens har haft de för de har ändå varit goode friska. Lite snoriga och så men de är allt. Melwin har inte varit sjuk sen han fick 1 dag med magsjuka. Jo de har haft vattkoppot de äldre kidsen men de va ju inte brydda om de.

Så ja är helt superduper impad att vi inte åkt på nå vinterkräkis eller nå andra flunser och sånt som har gått på vintrarna. Hoppas vi slipper de i år igen som de andra åren.

Va så himla glad att vi inte åkte på nå förra hösten när Mario va såå liten. Va min största skräck att han skulle åka på nå spysjuka. För då hade våran lilla grabb tynat bort. Han var nog liten redan.

Ja ja skönt att veta att Marios prickar nog beror på 3 dagarsfebern. Hoppas bara att hans hosta och slem försvinner så vi slipper inharlera han varje morgon och kväll.

Mammas lilla sötnöt som förresten blir hela 11 mån i morgon. Shit alltstå..snart blir han 1 år. Vad tiden har sprungit iväg.Mammas lilla kille är inte så liten längre.
Snart har man väl han springades runt här efter sina bröder. Då får man full upp.

Nä nu ska ja glo lite på tv innan ja ska ta min sista shake och lägga mig.

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: