20 sep. 2011

Sjukdag idag

Vaknade i natt av att Malcom va ledsen och klaga på magont. Hörde då att tyvärr att regnet hade kommit. Bläää säger jag..sååå less så less på allt regn.

Idag när jag vaknade så klaga Malcom på magen igen att han hade ont. När vi skulle gå ner så hörde jag hur han börja hulka så ja sprang med han till toan och då spydde han lite.

Han har inte spytt nå mer men ja vet inte om han gjorde de för att han var så tom i magen eller om de va för att han  har magsjuka. Kan tänka på att de berodde på att han va tom i magen för han åt knappt nå igår. Inte kul för han  har blivit såå himla tunn min lilla kille. Måste hitta nå som han  gillar att äta.

Sitter och ser Rio nu med Malcom och Melwin medans Mario ligger och sover. Kommer bli en mysdag idag för oss. Inte många knop kommer bli idag. Dock va ja sugen på att fara till ICA och hämta ut packetet som ja har beställt från Gneis. Spännande spännande värre..

Ska ävern ringa Jollyroom för de blev nå knas igår när ja skulle beställa bilbarnstolarna så vi kanske får dem i veckan.

Ha en tevlig tisdag alla

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: