7 dec. 2011

Kolla in..nyöppnad barnbutik

Godmorgon mina sköna =)

Här har vi just hämtat bröderna på dagge och snart ska vi äta lunch.

Men ja tänkte först skriva om en nyöppnad barnbutik på nätet. Hitta den genom en annan bloggare som tipsa om dem

Den heter Kidkit

Ägaren av webbutiken heter Vicktoria och hon starta butiken 2011. Har bott i London i 13 år innan hon och hennes familj flyttade tillbaka till Sverige igen.
Redan hösten 2010 börjaVictoria fundera på att starta en webbutik och importera sina favorit bland barnkläder i England.


Hennes strävan är att försöka erbjuda den svenska barnklädesmarknaden prisvärda, snygga, bekväma och hållbara barnkläder som kanske inte är billigast på marknaden men som erbjuder "value for money". Kidkits mål är att alltid försöka vara ensamma eller i alla fall först med de klädmärken de erbjuder. De kommer heller aldrig att erbjuda kläder som Victoria inte själv skulle kunna tänka sig att köpa till sin egen dotter. Kläder som inte klarar av hennes dotters brutala användande eller Victorias lika brutala tvättande av dem kommer inte att finnas att köpa i Kidkits webshop!!

"Klädmärket" har 2 underkategorier

 

JoJo Maman Bébé

JoJo Maman Bébé är ett engelsk klädmärke som funnits sedan 1993. JoJos barnkläder kännetecknas av hög kvalitet till rimliga priser. JoJo skapar barnkläder som tål lek, spring, att tvättas ofta men fortsätter att vara fina och behålla passformen!

JoJos kollektioner är en blandning av neutrala basplagg och säsongsbetonade nyheter i roliga och fina designer.

Så långt som möjligt är alla JoJos barnkläder gjorda i 100% bomull. Alla plagg i deras butik kan maskintvättas och majoriteten kan även torktumlas på låg värme.
 


 
 

Organics for kids

Organics for Kids är ett litet företag från Oxford, England. Alla deras barnkläder är 100% ekologiska och de följer kriterierna för Global Organic Textile Standards (GOTS). Organics for Kids har ettt Soil Association certifikat.
 
 

Har ju som sagt aldrig sett kläderna live men ja tycker de verkar superfina och ja gillar att de har färg och mönster. Kul att hitta nya sidor med barnkläder som kan bli ens favoriter.

Förresten ett tips för er som bor i norrbottensområdet så kommer de den 11 dec mellan 10-17 vara på julmarknaden som är på Piteå golfklubb. Far gärna dit och se kläderna "live" De ska jag göra =)

Kika som sagt gärna in på deras sida och kolla de fina kläderna.

Puss och Kram Ninnie <3

Inga kommentarer: