12 dec. 2011

Brilliant Smile

Visst har ni sett reklamen om Brillians Smile??
Tandkrämens tuben som ser ut såhär?

Vet att när ja såg den så tänkte jag "åhh..den där måste jag prova"
Har sökt i våra butiker på byn men har inte dett den tyvärr =(
Men nu har ja fått glädjen att komma i kontakt med företagen Brilliant Smile och med stor glädje ska jag få prova på detta. Ingen är gladare än ja för ja menar vem vill inte ha ett fint och vitt leende??
Och är ni riktigt snälla så skulle ja kunna ha en liten tävling där även ni mina fina läsare får chansen att prova på. Skulle ni vara intresserade av de?

Var in på Brillians Smile hemsida för att kolla lite och de har ju massor av olika produkter där.
Om man som privatkund ska handla på Brillian Smile så kan man köpa munskölj och tandkräm. Varför inte passa på att köpa nån av julpaketen 1,2 eller 3??

Julpaket 1
697,00 kr
 
1 EL-tandborste, 1 munskölj, 1 tandkräm (Spara 159kr)
 
Är ju inget dåligt paket de. Allt i ett. =)
Julpaket 2
396,00 kr
 
2 munskölj, 1 tandkräm (Spara 159kr)
 
Julpaket 3
357,00 kr
 
2 tandkrämer, 1 munskölj (Spara 159kr)
Sen såg ja att om man är företag så finns de lite mer kan kan handla in men de är n
og sånna företag som håller på med tandblekning.

För tydligen så kan man även göra de och Brilliant Smile är använd av flera kändisar och dom finns i 15 länder som håller på med Brillians Smile metoden. De va inte illa pinkat.

Nu vet ja inte hur många kliniker i Sverige som håller på med Brilliant Smile metoden men om ni går in HÄR så kommer ni direkt in på sidan där de har listat upp alla i Sverige.

Såg däremot att den närmaste kliniken som håller på med metoden i Norrbotten där jag bor är i Piteå på Tandfeén. Så vem vet, kanske man kommer göra ett besök där i framtiden =)Nu kanske ni undrar varför Brilliant Smile är så himla bra. Så här får ni lite fakta om de.


Varför väljer du BrilliantSmile

BrilliantSmile-tandblekning är förmodligen en av de skonsammaste tandblekningsmetoderna i världen!

Samtliga BrilliantSmile tandblekningspreparat är noggrant utprovade, medicintekniskt CE-märkta och sist men inte minst PH-neutrala. Detta gör att BrilliantSmiles kunder tryggt kan vända sig till oss med vetskapen att deras tandemalj ej kommer att skadas utav tandblekning.

Övergående biverkningar såsom ilningar och isningar är vanligt förekommande när man bleker tänderna. Tack vare skonsamma och kundanpassade BrilliantSmile-preparat är dessa biverkningar minimerade och resultaten är maximerade.

BrilliantSmile; Snabbt, Säkert, Kundanpassat, Effektivt och Professionellt.


Så de var lite om detta. Skriver mer sen när ja har själv fått prova på tandkrämen, då kan ja skriva om va ja tycker om de =)

Puss och Kram Ninnie <3
1 kommentar:

Lina Holgersson sa...

Fick sånna när jag var blogg-värdinna på Nelly catwalk i kalmar i helgen :D
Ska bli kul att testa på ;)