12 nov. 2011

Vår nya fina sovrum

Nu är vårt sovrum äntligen klar tapetserat och golvet är lagt. Joo ja hjälpte till och la de. Gick riktigt fort om ni frågar mig och snyggt blev de oxå. Är hur nöjd som helst över de. Detta är väggen där vår tv kommer att vara och under så kommer vår malmbyrå vara som är brun. Får se om vi kommer hitta en ny en snart. Väggarna är vita från Borosan Easy Up 39154. Och som sagt så är fondtapeten från Boråstapet från Kollektionen Soul 18360 är nr.

Här kommer sängen vara. Får se om de blir att köpa en ny säng. Har sett en säng med bara madrass och enbart gavel. Hur snygg som helst. Däremot så letar jag en speciell lampa som ja har sett på Boråstapet sidan som skulle passa hur bra som helst i detta nya rum.
Måste börja söka lite snygga kuddar, gardiner och prydnader till sovrummet. Såg däremot superfina prydnadskuddar på Floristen i byn men självklart hade de bara 1 kudde kvar och skulle inte få in nå mer. Så typiskt för den var precis den turkosfärgen som ja letat efter. Får höra om de går att göra en specielbeställning.

Sen har vi även bestämt vilka tapeter ungarna ska ha.
Tapet - Stripes XL

Malcom ska få dess tapeter i sitt rum och de vita som är i vårt sovrum. Men i hans rum kommer de ligga ner.
Kommer bli hur fint som helst. Sen kommer han få en Spindelmannen som fotovägg. Gissa om lilleman blev glad när vi visa han hur han skulle få de i sitt rum.

Detta är från Midbec och från Kollektionen Stripes XL 116537

I Melwins rum är de oxå randigt som gäller som oxå ligger ner men hans tapeter är från Midbec Kollektionen Sports Leauge 115640. Riktigt fina dom med fastän de bara är svart, vit grå randiga. Kommer sen vara samma vita som i de andra sovrummen men med Batman och Spindelmannen sticker. Han får ta över vårt sovrum så han får de största rummet av de alla tre, men han är ju dock äldst oxå så de är inte mer än rätt då =)

Nu sen film med älsklingen.

Glöm inte bort Namnnappentävlingen som slutar i morgon...tryck HÄR för att komma dit.

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: