15 nov. 2011

Behrings har lyx- Ja blir förbannad

Nu känner ja hur irrietrad ja blir. Varför varför ska de daltast och tassas på tår runt personer som ska ha en rättegång. Eller ja säger såhär varför ska man dalta med en person som har taigt 74 ungas liv?

Som ni vet så var Anders Behring rättegång igår i Oslo. Nu vet ja inte riktigt hur de har gått men varför ja är irriterad är för att ja läste i Aftonbladet att han efter häkningen går tillbaka till sin cell som tydligen är hela 3 celler i ett. Ja menar hallå?? Varför om ja ens får  fråga. För att de är oroliga för hans säkerhet. Bullshit säger jag, klart fan att folk vill dräpa han för han har ju berövat massor av ungas liv och förstört flera flera familjer som har förlorat sina barn alldeles för tidigt.

På så sätt kan ja känna att Usa är bra för där daltas de fan inte med människor som har begått hemska brott. Nu säger ja inte att deras rättsystem heller är bra men enligt mig så ska person som begått mord hållas hårt.

Fan han har ju de bättre är många äldre i sina boenden för där trycker dom in i små jäkla rum. Men nää, vi ger en av Norges farligaste män HELA 3 rum så han inte ska bli uttråkad för de är ju såååå synd om han eftersom han har utsatts för hot.

Detta stod i Aftonbladet:

Behring får 3 rum i fängelse


Anders Behring Breivik, 32, har det inte trångt i norska fängelset Ila.
I stället har han som förste fånge tre celler till sitt förfogande.
Ett sovrum, ett arbetsrum och ett rum för träning.Kan ta skada i häktet

Med tanke på de brott Breivik är skyldiga till så är säkerhetspådraget kring honom extra stort. Hotbilden mot Breivik är hög. Han får inte ha kontakt med de andra intagna på fängelset och har heller inte samma tillgång till fängelsets olika verksamheter, som utbildningar och träningsmöjligheter.

Läs resten av artikeln HÄR

JA jag vet inte vad ja ska säga. Eller jo en liiiten fråga. Varför ska de ha tillgång till så mycke? Är inte tanken med ett fängelse att de ska sitta av sin jäkla tid i ett LITET rum utan så mycke möjligheter så de kan ångra varje dag sitt brott och kanske, kanske bli lite mänsliga??

Nä nu ger ja upp detta för ja känner bara hur irriterad ja blir.
Hade ja fått bestämma så skulle ha va i ETT rum med typ en säng och en liten toa. MEn men som sagt de ska daltas och ha sig.

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: