24 sep. 2011

lördag hela dagen

Idag vaknade kidsen vid 6 tiden men jag fick dem att ligga kvar till runt halv 8 tiden. Har idag städat och donat hela förmiddagen men även varit och handlag lite grejer till pappa som fyller 70 bast i morgon.
Robbans föräldrar kom och ville fira pappa så vi har haft en mycket trevlig dag med dem, vet att pappa tyckte de väldigt kul att de kom.

Har egentligen inte så mycket att berätta för såå mycke har de inte hänt. Kidsens blåsor har blivit bättre men de känner av de lite än. Jo har faktiskt 2 saker att berätta.
Kidsen fick ju som sagt höstblåsor för några dagar sen men igår såg jag att Malcom hade massor av blåsor på händer, eller rättare sagt på fingrarna. Kan de även få höstblåser på händerna?

Den andra saken var att ikväll när kidsen lekte på och jag och farmor städa bort middagen hörde vi plötsligt värsta tjutet från Malcom. Kommer till köket och visar nå i handen. Då ser vi att de är en geting. Melwin kommer och berättat att den var på mattan och Malcom skulle slå den och blev stucken. Huvva, mammas lillgrabb. Fick ett plåster och sen vart han tvär slö. Blev för jobbig upplevelse. Tänkte att de var tur att inte Mario hittaden för han hade garanterat stoppat den i munnen och då vet man inte va som hade hänt. Hoppas nu inte Malcom är känslig för getingar, är första gången han blir stucken. Men han verkar inte reagera nå. Skulle väl ha märkts nu om han va överkänslig?

Nä nu ska ja se Men in Black innan ja ska lägga mig. En fullspäckad dag i morgon.

Puss och Kram Ninnie

1 kommentar:

Jessica sa...

Emilia&Elton har också haft höstblåsor precis och höstblåsor kan man få både i munnen,på fötter och händer. Det fick Emilia. Det smittar ju rätt bra.. =( Hoppas ni blir friska snart! För Emilia&Elton höll det i sig ca 1 vecka.