11 sep. 2011

Borta helg

Som ni har sett så har ja inte varit så himla aktiv i helgen men de har berott på att vi har varit i våran stuga.
Skulle fixa avloppet va tanken men eftersom vädret inte har varit på våran sida så har vi inte gjort så himla mycket. Mest bara tagit de lugnt och njutit av att man inte har såå många måsten.

Har inte hänt så himla mycket.

Fredagen var vi i stugan runt 2 tiden. Bar in sakerna in i stugan sen drog jag och Mario till byn och inhandla lite saker. For även förbi Fluggers för att kolla på Villervallaoverallerna men otur som ja hade så hade de inte fått in dem fastän de skulle ha kommit den vecka.

Drog till systemet och inhandla lite krubb sen blev de bara mys resten av kvällen.

Lördagen vaknade Melwin före 6 och gnällde över att han var hungrig så då var de bara att gå upp och utfordra min lilla son. Hann ite mer än upp så vakna MAlcom och ville även äta. Robban och Mario snusa vidare.
Man har inte så mycke till val men huvva va ja hatar att vakna vid den tiden. Är sååå grymt morgon trött.
Till middag blev de grillning och sen drog jag MAlcom och Mario ut för att söka efter filmen Rio, VAr först in på ICA utan resultat, sen va vi in på Konsum, inge där heller. Så då var de bara att dra sig hemåt men på vägen så tänkte ja att ja ändå skulle ta en snabbkik på Statoil och tur att ja gjorde de för där vid disken hade dom filmen. Malcom blev helt överlycklig när han såg filmen. Även Melwin sen när vi kom hem. Blev att se den och den va riktigt rolig och bra.
Sen blev vi överraskade av svärisarna som kom förbi för de hade varit och hjälp Robbans bror i deras stuga. Va en trevlig överraskning.

Blev en sen kväll för killarna. MElwin somna gode snabbt men inte Malcom och Mario. De va nog övertrötta. Sen hann även Malcom spy i sängen och hade lite ont i magen. KAn tänka mig att han åt för mycket godis.

IDag har vi inte gjort så mycket. Grabbarna vakna tidigt men ja fick sån lyx så ja fick sova vidare nån timma till. SEn blev de att plocka ihop och packa in i bilen innan vi skulle hem.
Väl hemma så plocka vi upp lite innan MElwin skulle på sin första gympa. Var egentligen meningen att Robban skulle fara på bio med Melwin och Malcom men när ja kom hem med middagen hade varit livat så Robban bestämde att utesluta bio besöket. TRor de nog var ett bra beslut för att MElwin va såå gnällig och supertrött. Somna nu på 2 röda.
Vi får ta och hyra den sen när den kommer på DVD.

Nu sitter vi och tittar på Discovery om 11:e septemberg.

Dagge i morgon och träning för Melwin med talpedagogen.

Puss och Kram Ninnie

Lägg till era barn i Barn Listan och hitta nya bloggar att läsa =) klicka HÄR

Inga kommentarer: