20 juni 2011

Stolt till tusen

Nu måste jag får berätta va min älskade mittenson har gjort i veckan.

Vet inte om ni minns att ja berätta för ett tag sen att vi har börjat med potträning med han. Har ändå gått ganska bra men nu de senaste dagarna har han varit superduktig. När vi är hemma får han antingen springa utan byxor alls eller så har han kallingar.

Men så igår såg ja hur han sprang från lekrummet i ilfart och då hade han tagit av sina kallingar i lekrummet. Sen när ja skulle höra hur de hade gått för han så hade han gjort både nr 1 och nr 2. Han vart så glad när han såg hur stolt jag blev över han. Sen så sa vi hejdå till herr bajs och fru kiss. Va så himla söt...titta ner i toan och vinka hejdå, MAmmas sötunge.

Så ja hoppas verkligen att när han kommer tillbaka till dagis i höst så är han helt blöjfri. Eller de kommer han vara för han är ju mina duktga lilla kille.

Nu ska ja börja med middagen så Robban hinner få i sig lite innan han ska jobba natt.

Så om någon vill är ni mer än välkomna att hålla mig och oss sällskap i kväll. Är så tråkigt att vara själv. Eller ja har ju kidsen men ni fattar va ja menar.

Blir att laga spagetti och köttfärssås till middag. Smasken..kommer sitta fin i magen min.


Med kärlek Ninnie

1 kommentar:

B3tty - färgad av regnbågens alla färger sa...

Hello. Jag har en fråga, försöker få lite mer läsare till min sida och framförallt något nytt att följa så undrar om du är intresserad av prenumerationsbyte via bloglovin alt. blogkeen?