14 dec. 2011

På resande fot

Fick igår se veckans vara på Minimango och de mina kära läsare hade inte varit dumt att ha nu när vi ska fara till Teneriffe om ca 3 veckor.

Är denna supersmarta TrayKit
Jag vet inte med er men vi reser ju endel plus färdas med kidsen hitan och ditan och hur ofta vill inte kidsen ha leksaker med sig att leka med i bilen eller i planet? Och hur ofta hamna inte leksakerna under bilsätet eller på golvet i flygplanet? Man blir ju gode så less att hela tiden försöka få upp dem. Men nu är de problemet löst med denna superfina och smidiga ryggsäck. Du kan spänna fast den på bordet i flygplansstolen, på sätet framför barnen i bilen eller så kan man bara ha den på ett bord eller på golvet. Öppna ryggsäcken och du får en superbra lekyta där man har kanter så leksakerna håller sig kvar utan att trilla ner och är lekytan för lite så kan man enkelt utöka lekytan.

Denna ryggsäck skulle verkligen vara nått att ha nu med sig på sin resa. Dessutom så var de söta oxå. Så titta in där och beställ hem en nu när ni ska iväg på resande fot.

Puss och Kram Ninnie<3

Puss och Kram Ninnie

1 kommentar:

Madde / Mamma och blivande fröken sa...

Smarta väskor :). Jag reser dock jättesällan :-p