19 dec. 2011

Något ni inte visste om mig

Nu ska ja berätta något nytt om mig. För många år sen jobbade ja som Croupier i Gbg. Va ett väldigt intressant jobb faktiskt och väldigt passande för mig eftersom man jobbar på kvällen och natten. Var i mina unga dagar en nattmänniska så att få jobba ute på krogar och uteställen va riktigt kul. Få träffa massor av människor och bara prata på med dem, men samtidigt jobba =)

De enda ja jobba med va Black Jack och ja hade väl tänkt börja med Roulett men ja hann sluta innan ja börja med de.

Den mörka sidan av detta va att man såg vilket spelberoende många hade. Vissa kunde komma dan efter de fått sin lön och spela bort allt på ett nafs.
Vet att ja vissa gånger sa att de inte fick spela nå mer. Tyckte de va så hemskt att de spela bort alla sina pengar.
Nu kanske ni tycker de är konstigt eftersom ja hade ett jobb där ja helst skulle vinna spelarnas pengar men man är väl för sjutton människa oxå. Vet att endel tacka mig för att ja satt stopp.

Vet att nu är de superpopulärt att spela poker på nätet. Har ärligt aldrig gjort de, alltså spela om riktiga pengar på nätet. Vet att på FB finns de ju nå pokerspel man kan göra men då är de ju inte riktiga pengar om man nu inte vill de.
Däremot så har ja spelat Black Jack när man har varit ute på krogen men de har då handlat om högst en hundrig.


 
Kommer nog aldrig vara en som börjar spela poker på nätet. Man har tyvärr sett nära som har blivit fast och spelat sig skuldsatta upp över öronen.

Men dom som kan de där kan ju tjäna snuskigt mycket pengar men de måste även lägga ner en massa tid.

Så som sagt är ja ingen nätspelare.

Puss och Kram Ninni

Inga kommentarer: