9 dec. 2011

Mina inköp idag

Oj vilken dag jag har haft.

Som ni såg i de tidigare inläggen har ja haft full dag,

Men ja skrev även oxå att de hade blivit lite inhandlat som ja tänkte visa va de blev för nå fint. Ingen ide att skriva om våran dag eftersom ja redan gjort de =)

Första inköpte idag blev på Gina Tricot. Hitta en såå sjukt snygg klänning som kommer bli min julklänning. Skippar de där att ha rött på mig utan de blir grönblå ist =)

Sen att ja fick gå ner till strl 38 var bara ett glädjande upptäck. Tog först en i strl 40 och en i Strl 42. Men sen när ja såg att de var alldeles för stora så blev de 38, tror rent av att ja skulle ha kunnat gått ner till strl 36 men eftersom klänningen inte hade nån dragkjedja hade de varit svårt att få den över axlarna. Ger nalta bred där över. Hur som helst detta är klänningen iaf

Hur jäkla snygg var inte den?? Sen har ja köpt supersnygga strumpbyxor/tights till som va mönstrade och även ett par  fjärderörhängen i samma färg som klänningen och ett armban.

Vårt andra inköp blev till Mario och Melwin. Lite julkläder för att Melwin hade ingen skjorta och Mario hade inge heller. Så då hitta vi dessa till dem.


Sista inhandlingen jag gjorde var egentligen till Mario men för en gång skull tänkte ja till lite och köpte en större storlek större så han har nå att växa in i och sen så tänkte ja att Malcom kunde få låna dom lite oxå eftersom han kan ha dem nu.

Var för första gången in i Åsas superfina butik Hafva. Var en supermysig liten affär som kändes varm och välkommnande. Var massor av fina saker. Fanns riktigt allt. Från de minsta bebberna till oss vuxna. Så ja rekommenderar starkt att gå dit och kolla in allt fint som Åsa har i sin butik. Hennes butik ligger på Kungsgatan 25.
Ni kan även gå in på Åsas blogg och kika och även va med i hennes tävlingar som hon är. Eller så gillar ni Hafva på FB.

Blev denna snygga tröja från svenska Snoozy och även byxorna därifrån. Byxorna finns även i brunt.


Var vårt inköp idag.

Nu sova...

Godnatt alla söta

Puss och Kram Ninnie<3

1 kommentar:

Åsa sa...

Åhh så fina ord om butiken! Lovely bilder på Malcom som även jag fick ta del av! Hurra!
: D
Tusen kramar
Åsa