13 dec. 2011

Lucia lucia

Oj vilket kaos de blev i morse. Var ju och köpte en peppakaksdräkt åt Melwin igår. Tänkte att Malcom skulle ha tomtedräkten som ja hade hittat.
Men i morse säger Melwin, "Farmor sa att tomtedräkten är för liten för Malcom", ja tänkte " men vadå är den ju inte" Men när ja kolla i den ser ja att de är i strl 74/80.
PAANIIIK. Va ska pojken ha?? Ringer runt lite och till slut får ja tag på en vän vars son har vuxit ut peppakaksdräkten så Malcom får låna den. Tur de. För de va sååå söta där de kom i luciatåget. Malcom va med en liten stund innan han sura igen över nå. Som ja inte vet va de va.

Efter en stund pratande och fikande for ja och Mario för att ringa lite ärenden, men ja hann bara en bit innan ja fick tag på bvc bm som tyckte ja kunde komma in så Mario skulle få sin spruta för mässling eller va de nu va. Tänkte att han skulle få den innan vi far till Teneriffe. Man är ju som extra nojjig över Mini.

Alltid lika hemskt när man ser storsprutan sticka de små och han vart så ledsen men de gick över lika fort. Får se om han reagerar nått av den. Gjorde de sist han fick de.

Bilder på mina söta grabbar i sina pepparkaksdräkter kommer upp senare.

Nu fixa lite lunch och sen städa och dona här hemma.

Puss och Kram Ninnie<3

Inga kommentarer: