20 nov. 2011

Uppis

Ni kanske ni undrar va de är och de är uppdatering. =)
I helgen har vi varit i stugan och mys på. Såå himla skönt nu när vi fått in en vanlig toa och vatten som funkar. Är ju goode mycker enklare när man har småbarn med sånt.
Blev lite fyris körande för kidsen. Malcom fick provköra i dag för första gången men de var inte så lätt. Självklart satt Robban bakom så de gick bra. Melwin har blivit så himla duktig på att köra. Han behöver man inte vara orolig för. Han kör väldigt förståndigt. Ibland kan de bli liite fortare än va han klarar av men då bromsar han in och kör saktare.
Vi har även varit och hämtat Robban nya skoter. Gissa om han har varit glad sen han fick de. Som ett litet barn på julafton.
På tal om julafton så ska vi fira hemma hos oss i år. Vars ska ni vara?
Malcom har bestämt att ge tuttarna till tomten i år. Får se hur de går. Bra hoppas jag för han är verkligen en liten tuttoman.
När vi kom hem blev de avslutningsgympa för Melwin, även Malcom fick följa med idag. Tur de för eftersom de var sista gången så blev de bjudna på glass och festis. Så även Malcom fick. Efter gympan blev de hem mat från grillen. Försökte hitta de med minst fett och de. Inte så lätt när man ska äta på ett sånt ställe.
Blev ca 1 timmes pass idag på gymmet. Himla skönt för ja har haft såå grymt ont i benen i helgen. Hoppas på att de är bättre i morgon. Tror rent av att de blir ett pass i morgon efter kidsen farit på dagge. Hoppas bara att Mario kan sova i sin vagn medans ja tränar.
Nä nu ska ja glo vidare på tv innan ja somnar för kvällen. Robban ska upp och ca 3 timmar. Sen när han kommer hem från jobbet bär de av till Luleå för oss, ska kolla lite på golv och sånt.
Ha de bäst alla och sov gott
Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: