6 nov. 2011

Söndagen lååång

Gisses vilken låång söndag de har varit idag. Är helt slut i kropp och knopp.

Kan kanske bero på att man inte sov så mycket i natt eftersom Mario hade många gråtattacker och sen när Robban gick ner med de andra såå kunde man ändå inte somna om eftersom de sprang upp för trappan hela tiden. Men Mario sov sött tur som va.

Förstår verkligen inte va de är för fel på honom. Han hade inge feber i morse men den har kommit smygandes under dagen och nu innan han la sig hade han nästan 40 graders feber. Har verkligen inspekterat om han har nå tänder på G men ja hittar inga som ens kan vara i närheten av att komma.
Han är helt slut i kroppen. Sover massor och är lika trött igen nästan direkt. Blir lite orolig när man inte kan se nå annat fel på han. Skulle han vara förskyld så visste man va de var. Måste försöka googla fram nått så man får nått hum.

Hur som helst så har Mini varit vääldigt mammig och gnällig när han har varit vaken. De äldre kidsen har typ gått ja speed eller nå för de har varit uppi ossit. Sen har vi oxå hållt på att fixa lite. Har inte haft ett bra humör idag kan ja erkänna..asjobbigt när man känner att man bara varit sur på allt och alla och inte haft noll tolerans. Huvva mår lite dåligt för de.
Men ja tror kidsens speed berott på att de varit hemma hela veckan. Skönt att de ska på dagge idag. Mest för deras skull för de blir ju inte samma hemma som på daggen.

Tror även mamman i huset behöver liite ensam tid, eller ok ja har ju Mario men han lever ju inte om på samma sätt som sina bröder. Han är ju så liten än så han leker inte på samma sätt som dem

Nä mina vänner. Nu ska ja gå och lägga sig för ja har en känsla att de kommer bli ytterligare en låång natt.

Sov gott och kärlek till er alla

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: