5 nov. 2011

Rihanna- Inga ersättnings konserter

Som ni nog alla vet så har Rihanna varit i Sverige för att köra 3 konserter där 2 av dem blev inställda. Anledningen till de va utmattning och sjukdom enligt personer.

OK..nog förstår man om hon som andra människor blir sjuk, Kan ju hända vem som helst. MEnar hon är inte mer än mänsklig.

Var sj jättesugen på att fara dit och se henne eftersom hennes musik är ju super bra. Var med i Niveas tävling genom Evelinas blogg. Där man kunde vinna en liten burk nivea men oxå en biljett till Rihannas konser.
Tur att man inte vann dem för då hade man väl farit till Stockholm och sen blivit såå besviken,

Enligt live nation kommer hon inte köra nå ersättnings konserter.

Detta stod i Aftonbladet "Superstjärnan fortsätter sin turné – men ger ingen ersättningsshow.
Live nation menar att det är logistiskt omöjligt.
–Detta har tyvärr visat sig omöjligt av logistiska skäl. Vi måste därför tyvärr meddela att konserterna ställs in helt och hållet. Vi beklagar detta djupt, skriver Live nation."

Läs hela artikeln HÄR..

Som ja skrev tidigare så är hon inte mer än människa, men däremot så kan ja tycka att de är super dålig stil om man ska tro på alla rykten som går att hon inte alls var sjuk utan valde hellre att fara ut och festa i Stockholm.
Tydligen ska flera personer ha sett henne ute i svängarna. Att hon släpptes in på baksidan av ett ställe.

JA de är synd iaf för alla dom som har betalat endel pengar för att få se henne och inte sen får göra de.

Som sagt tur att man inte va där. Kan tänka mig att de blev liite hysteria bland fansen. JA ja hoppas för hennes skull att om hon nu är sjuk försöker kurera sig ist för att springa på krogen.
Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: