16 nov. 2011

Lite julklappstips

Tänkte att ja skulle ge er lite julklapps tips såhär inför julruschen och pakeninhandlingen.

Sj har ja faktiskt varit duktigt och börja med inhandlingen av klappar men de saknas några klappar. Men de är ju 6 veckor kvar så ja har ju massor av tid kvar. =)

Var inne och kolla på Kotteshoppen och hitta massor av olika roliga saker man skulle kunna ge i julklapp åt barnen.
Varför inte ,jag vet att Melwin skulle vilja ha, denna BATMAN bil. Han har sett den där och säger varenda gång att han önskar den av tomten.

Batmobilen med coola finesser. Om det finns ett fordon Batman använder så är det sin Batmobile! Att hålla gatorna i Gotham City säkra innebär att ge sitt fordon de senaste vapen och rustningar. Flera tillbehörportar gör att du kan utrusta din Batmobile att slutföra alla uppdrag!

Batmobile har olika hål på huven så att barnet kan stoppa in de olika vapnen som ingår i just deras lek och fantasi. Vapnen medföljer
Levereras med fem Snap & Attack tillbehör
27cm lång x 15 cm bred, 11 cm hög är Bilen
Passar bäst för 13 cm Batmanfigurer, men ingen figur ingår.
399:-

Eller varför inte ett litet smurfhus med Smurfan. De har ju blivit så populärt igen nu efter de att filmen har gått på Bio. Kidsen såg Smurfarna serien för några dagar sen. Dom gillade den. Man kommer ihåg dem frå när man var liten

Smurfinas Svamphus att utveckla sin fantasi och lek med. Leksaker som stimulerar till lek och är högaktuella med ny film år 2011!

Innehåller: Smurfan ca 5,5 cm som håller en gul blomma, 3 accessoarer. Svamphuset som sätts ihop och kan vara stängd som en svamp eller öppen som ett dockhus. Svamphuset är ca 18 cm högt och 14 cm brett.
Se även  andra smurfar
275:-

Eller är ni sånna som gillar att ge mjuka klappar så är ju ANGRY birds en superrolig och fint bäddset att ge. Även de har ju blivit populärt och mina kids älskar att spela Angry Birds, även mamman ;)

Tufft Bäddset med Angry Birds - de kända fåglarna från ett av de mest nedladdade spelen på nätet. Populärt bland alla åldrar - både barn och vuxna.

Storlek (Svensk storlek) Påslakan 150*210 och örngott 50x60

100 % Bomull. Tvätt 60 grader.

OBS! bilderna visar fram och baksidan på påslakansetet. I produkten ingår 1 påslakanset+1 örngott

Tillverkat under licens. Se även matchande badlakan
329:-

De var lite julklapps tips som ja tyckte skulle kunna vara fint till kidsen i jul. 
©Disney/Pixar
Jag tävlar hos Kotteshoppen.se
 Men däremot så kan ja tipsa om en tävling som Kotteshoppen har på sin blogg sidag så tryck HÄR
Ni kan vinna filmen Cars 2 och andra prisen. Så gå in och tävla vet jag =)

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: