2 nov. 2011

Lill fegisen min

Ja va ska jag säga. Förutom att ja har en liten fegis hemma. Eller ja egentligen så är han väl inte feg utan mer försiktig. Grejen tror ja är att ja har haft 2 äldre grabbar som har varit väldigt tidigt med att gå.
Melwin var ca 9 mån när han tog sina första steg och gick utan problem vid 9,5 mån.
Malcom var ca 10 mån när han börja traska utan problem.
Har börjat känna att de inte skulle va såå dumt om Mario började gå nu. Eftersom lillplutten börjar bli gode så tung att bära hela tiden. Nu går ja ju inte och bär han stup i ett eftersom han kan ju krypa och så men de underlättar en del iaf.

Mario är superduktig på att gå runt möbler och drar sig upp utan problem längst vägga och dylik. Far med fullfart med gåvagnen. Springer nästan när man håller han i händerna och gå ändå säkert om man bara håller han i en hand. Men direkt när man släpper han så sätter han sig ner. Förr så kunde han ändå stå och balansera innan han satt sig ner men nu försöker han inte ens.
Om man bär han och ska sätta ner han så vägrar han ibland att ens sätta ner fötterna. Han blir som utan ben..ha ha..ser ändå gode så roligt.

Ja nog kommer de men de skulle va bra om han ville börja gå innan han ska börja dagis i vår. Vill ju som inte att han ska vara superstaplig.

Detta är väl lite mammaoro som ligger bakom.

En fråga: Hur gamla var era små när de börja gå??

Nu ska ja slänga in en färg och sen duscha. Robban verkar ju inte vilja komma hem.

Sov gott så mycke nu alla söta där utePuss och Kram Ninnie

3 kommentarer:

Mariann sa...

Så himla fin bild på lillkillen!! Thea väntade länge med att börja gå, ett år och fyra månader var hon. Pojkarna har varit precis ett år, Simon var ett ganska på dagen och David ett år och två veckor.

johanna n sa...

Arvid var knappt 12 månader och Gunnar drygt 11. Gunnar är ju en stadig bit och vägde väl runt 11 kg när han började gå, så det var en lättnad att slippa bära så mycket :-)

Carro - Mammaliv & Foto sa...

Loke kunde inte gå när han började på förskolan eller han började väl som smått när han precis börja och sen gick de i en rasande fart så sprang han fram. Han var 1 och 1 månad när han började gå på riktigt.

Freija var under 1 år minns inte exakt men har det uppskrivet nånstans.