24 nov. 2011

Julklappstips nr 2 från Små Frön Barnkläder

Har gett er mycke jultips nu de här sista dagarna. Men ja hoppas ni gillar de för ni kanske får lite ideer va ni ska ge era små ögonstenar. KAn ju ibland vara lite svårt. =)
Nu när ja kollar lite på nätet har ja hittat en sida som heter Småfrön Barnkläder .
Är en sida med superfina barnkläder i härliga färger och mönster. De har även barnskor.
Tycker när man kommer dit att man blir som glad över alla färger.

Vi på Småfrön Barnkläder satsar på att ta in unika barnkläder och barnskor från välkända märken runt om i världen. Vi har bl.a. märken som Snoozy, Love Frankie, Eggkids, Röda Hund och Pololo men inom kort kommer vi att ta in fler tuffa, unika och lekvänliga barnkläder på nätet och barnskor som ni kan handla dygnet runt i vår butik.

Just nu har de fri frakt t.om. den sista november så passa på att shoppa.

Vi garanterar säkra betalningar och snabba leveranser i samarbete med Payson och Posten AB.
Önskar att ja hade sett den där sidan tidigare speciellt förra åren när Mario föddes. Tyckte de var supersvårt att hitta prematur kläder åt han. Men dessa kläder hade ju varit ursött på min lill lilla minikille då.

Vet att ja var in till stan i Luleå men hitta jäkla nada.

Nu var de inte så att han riktigt behövde kläder i början för han låg i kuvös men till senare för han va ju såå liten länge. Min lilla mini mini plutt kille.

Hitta även superfina kläder åt Melwin och Malcom så här nedanför har ja gjort ett litet kollage åt dom var som ja mer än gärna skulle inhandla åt dom. Kan ju önska de åt dem =)Som sagt de har såå himla mycket fint som man vill ha och de bästa av allt är att de är mycke mönster och färger, precis som ja gillar de.
Tycker att barn ska ha mönster och mycke färger på sig eftersom de speglar lite hur barn är. De är ju väldigt färggranna av sig.

Puss och Kram Ninnie <3

Inga kommentarer: