26 nov. 2011

Julklappstips 3- Barnrummet.se

Här får nu ett 3:e julklappstips på vars man kan hitta julklappar till sina barn.

Skapa barnens drömrum

Barnrummet har inredning, barnmöbler, barnkläder och leksaker barn vill ha! Vi har ett stort sortiment av prylar till barnrum där barnens favoriter från tv och film är i fokus. Alla barn har sina egna favoriter, och hos oss hittar du något för alla barnrum. Gardiner för Ben 10 rummet eller varför inte sköna påslakan och mjuka sängkläder till Star Wars fantasten. Thomas Tåget barntapeter till grabben och wallies med Hannah Montana tema till tjejrummet är bara några exempel på produkter som vi kan erbjuda. Vi är även specialister på produkter för dem allra minsta barnen. Vi kan erbjuda sängmobiler, babysitters och babygym till sveriges lägsta priser. Till dem större barnen har vi ett stort sortiment av favorit-leksakerna NERF N-Strike.Hittat denna sida där de oxå har hur mycket fint som helst till barn.
Letade efter ett Batman bäddset till Melwin och de var så ja kom in på deras sida.  Är grymt sugen att köpa Melwin detta i julklapp eftersom ja vet att han har velat ha ett bäddset med Batman på.
Då såg ja detta. Tror Melwin skulle bli superglad över detta. Sen såg ja att de hade massor av andra fina bäddset.


Är en superbra sida om ni söker nån speciell figur som tex Ben 10, Hello Kitty, Spindermanne, Cars, I drömmarnas trädgård mm. Finns massor av roliga klockor, mattor, gardiner, lampo, kläder mm som ni kan hitta.

Kika in HÄR och kolla om ni hittar nå fina julklappar till era små prinsar/prinsessor

Puss och Kram Ninnie <3

Inga kommentarer: