9 nov. 2011

Godmorgon, godmorgon

Nu sitter jag här och pustar ut en stund vid datorn. De större kidsen är på dagge, Mini ligger i sängen och äter välling och ska vila. Sj väntar ja att min Nutrilett ska bli kall nog så ja kan slurpa i mig den.

Idag vet ja inte riktigt va som händer under dagen. Ska göra nått ärende innan vilddjuren ska hämtas. Sen blir de väl att städa och så.

Ikväll ska vi fira svågern som blir lastgammal, hela 34 bast. Oj oj tiden går allt för fort.

Hade hoppats på att kunna träna oxå men vi får se. Sen får vi även se om våran kära tapetserare Erik kommer ikväll för att spackla så mina underbara tapeter komme upp nån gång i sovrummet.

Sitter och funderar och filosoferar va man ska ha gett till kidsen i julklapp?? Måste klistra och klippa ihop med kidsen en önskelista så man vet.
Däremot så kom Robban hem igår med 2 julkalendrar från lego till Melwin och Malcom. Egentligen är de helt sjukt hur dyrt de är dom där Lego kalendrarna. Funderar att till nästa år rent av göra en egen. Vet att min mamma brodera en superfin kalender med ringar på och i varje ring hängde de en liten sak som ja fick öppna varje dag. Sen på julafton så hade hon gjort en liten karta som ja fick följa och i slutet hade hon ett lite större packet. Hur kul va inte de??
Undra om inte robban sa att dom där jäkla LEGO kalendrarna kosta 349 spänn, helt sjukt dyrt, men man är ju len som egentligen köper de åt dem. Nää de blir hemmagjort kalendrar nästa år. Är bara dag att börja brodera och de om man ska hinna klart till nästa jul.

Får se om ja får besök av finaste Mia och lill Eddie som tydligen inte är så liten längre =)

Hörs sen.

Puss och Kram Ninnie

1 kommentar:

hos Melin/Johansson sa...

Ja det är inte klokt vad dyra dom där kalendrarna är, finns ju lego, starwars etc och 349 spänn kostar dom....men det skapar ju en hög vill-ha-faktor hos barnen =S