15 nov. 2011

En snabbis såhär innan läggdax

Kan börja med att säga att de blev inge COPE, när ja kom dit så var de ingen där. Börja fundera om de va sista gången förra tis. Men de känns inte som de. Var inte där förra gången så de kanske meddela att de inte var nå denna gång. Men då kan ja tycka att nån kan väl meddela de ifall de va så.

Ja ja hur som helst, blev liite irriterad men men. Sen på vägen hem igen var ja med om en nära döden upplevelse. Kan först förklara att vi bara ha ett halvljus på vår bil och när man släcker helljusen så ser man nada på vägen.
Hur som helst så mötte ja en bil, stängde av helljusen, ser nada, när ja slår på dem igen springen en jävla ÄLG över vägen. Lovar att hade de inte varit för att ja inte sett nå och saktat ner farten när ja mötte bilen, hade ja haft en stor jäkla älg på taket. Var tvungen att tvärnita och skitdjuret kom med nöd och näppe över. Sj stanna ja vi vägkanten med hjärtat i halsgropen. Sen kan ja lova att de blev snigelfar hem.

Sen hade ja tänkt träna Combat hemma när de inte blev nå COPE, blev en liten stund för sen vakna Mario och vägra somna om. Sååå typsikt.

Nu lägga sig för han har vaknat igen

Sov gott

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: