25 nov. 2011

Dagens bravader

Berätta tidigare att vi skulle dra till Piteå efter de att Robban kom hem. Blev precis så.
Packa alla kids och tillbehör och for först till Beijer för att kolla på golv. Skulle titta på ett som var på kampanj på deras hemsida. Men när vi kom dit hade de så klart inte golvet inne. Såå typiskt för de verka superfint. Vi har prata lite fram och tillbaka på hur vi ska göra eftersom man gärna vill kolla och känna på de innan man köper de.

Laminatgolv Pergo Domestic Extra Ek Mörk R 3-stav
Visst är de fint. Är detta vi är sugna på att lägga på hela övervåningen.

Men just de ja, de riktigt första vi hade tänkt göra va att göra ett pass åt Mario. Körde till polisstation nalta stressad eftersom vi förstod att de stängde 3. Väl där så ser vi att hela jäkla stationen har flyttat. Får mer stress för de är bara 5 min och vi har ingen aning vars de flyttat. Drar fram mob och letar på hitta.se. Jopp där är de, bredvid brandstation som vi körde förbi i början.
Så klart så hann vi inte i tid. Nalta irriterande för vi mååste verkligen göra ett pass åt han.

Efter att farit omkring på olika byggföretag så drog vi till Barnens hus. Gissa om grabbarna blev glada, men de blev inge köp för dem.
De vi var ute efter var en Pram Pack. För att kunna förvara våran syskonvagn i när vi far till Tenneriffe. Inte dåligt inköp må ja säga för de är verkligen rymlig och skyddar vagnen superbra.
Våra norska vänner som vi ska fara med har en sån och de har skrytit om den så himla mycket. Så nu finns den i vårt hushåll. Sen när man inte använder den så är den inte stor. Tar väldigt lite plats.Efter allt fläng så avslutade vi med att äta middag på Blå Ängeln. Eller inte ja men resten av familjen.
Innan vi for hem åkte vi förbi mammas grav där ja tände 5 ljus åt henne. En från varje av oss.
Saknar dig mamma <3 <3< 3


Har förresten just beställt denna söta ryggsäck från Lekmer. Fick ett presentkort på 100 kr så då tänkte ja att ja skulle utnyttja den. Kommer bli Marios dagisväska. Skip Hop, Zoo Pack finns i 8 olika söta djur. Var lite inne på grodan eller zebran men Robban tyckte bäst om apa. Sen så hade Robban en period i sitt liv där han kallades för Herr Nilsson eller Apan Nilsson. Fråga mig inte varför. Ha ha..då blir Mario, Mini Apan Nilsson..ha ha.


Nä nu ska vi glutta lite på tv innan vi lägger oss för kvällen. En ny dag i morgon.

Puss och Kram Ninnie <3

1 kommentar:

annsoh sa...

Hej! jätte fin blogg! vad händer idag :)? följas via bloglovin ? :)