18 nov. 2011

Chef fick 30 miljon villa

När ja satt idag hos tandläkaren i morse så hörde jag på radiona att volvos koncernchef Olov Persson har fått en tjärstebostad på hela 475 kvm i Göteborg skärgård. För ynka..håll i er nu..30 miljoner.

När ja hörde de höll ja på att skratta ihjäl mig. Varför ska han ha en vill för 30 miljoner??? Jo enligt radion så var de pga av säkerhetsåtgärd. Ja man kan säga vad man vill om de. Sj kan ja tycka de är liiite onödigt men de är jag.

Aftonblader skrev så här om de

SKÄRGÅRDSLYX Villan ligger i Göteborgs skärgård. Till de 472 kvadratmetrarna hör både havsutsikt och en pool insprängd i berget.

Volvochef fick villa – för 30 miljoner

”Det kan sticka i ögonen”

Volvo snålade inte när de köpte tjänstebostad till sin koncernchef Olof Persson.
En 472 kvadratmeter stor lyxvilla i Göteborgs skärgård – för 30 miljoner kronor.
– Det kan sticka i ögonen på många människor. Det förstår vi, säger Volvos presschef Mårten Wikforss till Dagens Industri.
Det är inte bara Nordeas direktörer som får lyxboende av företaget. Volvos koncernchef Olof Persson kunde flytta in i en 14-rumsvilla i Långedrag, med insprängd pool i berget och havsutsikt, sedan företaget öppnat plånboken.
För 30 miljoner kronor, skriver Dagens Industri.

Läs resten av artikeln HÄR

Men lite rättvisa är de iaf, Olov Persson ska betala 41914 kr i mån. Men de är inte mer än rätt för om ja inte har heelt fel så har han nog en lön på  runt på 20 milj, men nu är ja ju som sagt inte säker, har fått för mig att ja läst de. Men har han de så tycker ja att de bara att betala.

Sen måste jag vara ärlig och säga att ja skulle vilja bo där. För huset var grymt snyggt.

Nu lite lunch sen greja vidare

Puss och Kram Ninnie

Inga kommentarer: