17 okt. 2011

Saker till Marios Rum

Sitter och kollar på inredning som ja vill ha i Marios rum. Kollar även åt de äldre killarna men ja vet att där kommer ja inte få bestämma nå. Melwin vet redan hur han vill ha de och Malcom vill ha som Melwin.

Som ja sa tidigare så kommer de gå i ugglornas tecken i hans rum och ja har hittar massor som skulle passa urbra i hans rum. Men eftersom de rummet inte är så stor så måste ja lägga band på mig.


Däremot så vill ja tipsa om en super mysig filt till era små troll. Mario fick sin av en kompis, som även hade de till sina tvillingar.

Just Born Fleecefilt med prick är en mjuk fleecefilt med prickar och enfärgad baksida. Mått: 76 x 101 cm. Färg: Blå, Grön, Rosa och Brun.

Hitta den på Jollyroom så klicka HÄR så kommer ni direkt in på länken
Jag har använt min hur mycke som helst för de är som sagt hur mysig som helst. Den enfärgade sidan är Teddy medans den prickia sidan är len och mjuk.Dessa filtar hade oxå varit hur fina som helst i Marios rum. Hmm..måste tänkas på.

Klippan Filt Uggla är en snyggt designad och mjuk barnfilt med ugglemotiv. Material: 100 % ekologisk lammull. Designad av Bitte Stenström.

Mått: 65 x 90 cm.
Färg: Ljusgrå.

Ser supermysig ut. Även hittat detta på Jollyroom. Så kika in där.

Även denna klädhängaren va ju urgullig ju.
Även dessa ugglebokstöd MÅSTE inhandlas till
Marios rum. Visst var de söta? Klick Klick

Skip Hop Bokstöd Uggla 2-P är mjuka och lite tyngre, stabila bokstöd för barnens rum. Den kloka Ugglan med sina fina detaljer kommer hålla upp dina barns sagoböcker med stil! Perfekt för alla barns bokhyllor. Fördelar: Mjuk konstläder (inga djur har skadats!) Tung i rumpan, för ökad stabilitet. Två bokstöd i varje förpackning. Perfekt som present. Del av Skip Hop Zoo kollektion: Zoo Pack & Zoo Lunchie. Storlek (BxHxD): ca 14x17x15 cm. Testade och godkända enligt säkerhetsstandarden EN71.
Denna sparbössan är ju oxå hur söt som helst. Finns i 5 andra färger. Men eftersom ja vill att rummet ska gå i denna färg så kommer denna passa perfa. Den här önskar sig Mario nu när han fyller år *blink blink*
Sen denna mattan hade ju varit pricken över i:et. Skulle vilja ha alla dessa sakerna i denna serien. Har en känsla att min andra hälft inte tycker de skulle vara lika kul om ja inhandla allt detta till Mario..ha ha..men dessa saker kommer att komma till MArios önskelista. Tur att hans rum inte ska göras förrän i vår så ja hinner köpa in lite då å då.
Som sagt allt som ja har hittat nu är från Jollyroom.

Kommer garanterat komma upp med ugglor som ja vill ha i Marios rum =) även ja som många andra har fastnat för dessa små djur. Men dom är ju såå söta. Man får passa på att bestämma när Mario är liten för snart kommer han INTE vilja ha som ja vill utan som hans större bröder.

Nu ska vi lägga oss men först lite tabletter så man kan sova gott i natt


Puss och Kram Ninnie

2 kommentarer:

Malla sa...

oooh vilka superfina uggelgrejer :D

Anonym sa...

Jag kan tipsa om att den där filten finns på rusta (fast såklart i andra färger) för 149 kr.
Jag har själv en sån filt hemma fast från ett inredningsföretag, och den är så varm och gosig. Både jag, mannen, sonen och katten vill gärna använda den.
/ Anna