21 okt. 2011

Godmorgon eller goddag

Gu vilka trötta barn ja hade i morse. Tog hårt på alla att ha 1 års kalas.
Melwin fick ett litet utbrott i morse när ja sa att vi skulle gå upp. Skrek " men mamma, ja ville ju komma över först" blev sååå ledsen att han inte fick sova i vår säng  nå inatt. Försökte säga att de kan han ju få göra i helgen. Men just då dög de inte.

Sen så sa ja att han skulle ju få följa med Badbussen och då kan man ju inte vara gnällig. Blev han mycket gladare och torka bort tårarna och sa " nä mamma, fröknarna vill inte ha med en gnäll Melwin" ha ha..sötungen min.

Efter ja lämnat kidsen på dagge drog ja min kosa till Erik Naprapaten. Lovar att min rygg fick sig en ordentlig omgång. Känns sämre nu men ja vet att de blir bättre sen. Sa att ja hade en förvridning av bäckenet på höger sida men efter hans slit och drag och kläm och känn så sa han att de bör va bättre i morgon. Så nu hoppas ja på de. =)

Ska strax hämta mina kids på dagge sen så ska vi bara packa ihop de sista och sen drar vi till svärisana innan vi drar vidare till stugan. Blir att mysa där i helgen.

Sen mina vänner hoppas ja att fler anmäler sig till tävlingen som ja har HÄR där man kan vinna en klänning från märket Geggamojja. Blir lite mer fart nu när ja har min första riktiga tävling med ett fint pris oxå =)

Ha de bäst och ja skriver väl mer sen. Följ mig gärna på


Puss och Kram Ninnie

1 kommentar:

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

Hej! :D
Tänkte bara tipsa om min nya tävling. Det är busenkelt att vara med:
http://adaras.se/2011/october/vinn-en-vaggtextvaggdekor-fran-paxlux.html#comment

Har även en tävling som avslutas ikväll:
http://adaras.se/2011/october/vinn-valfri-vara-fran-evasunderklader.html#comment

Hoppas du vill vara med! :D
Ha en awesome fredag!
Kram <3