14 sep. 2011

Dagen som var

Idag vaknade Mario före kl 6. Han blev nog väckt av när Robban han for till jobbet. Försökte ignorera han när han ställde  sig upp i sängen. Men efter en liten stund kom även Melwin över så då var de kört. Malcom kom bara en kort stund efter han så vi mös lite i sängen innan vi gick upp för att börja göra oss ordning för dagge.

Väl på dagge gjorde jag misstaget och satte mig ner, blev helt fel för Malcom som då ville att ja skulle stanna kvar. Han blev sååå ledsen när ja skulle fara. Kändes gode hemskt. Fick veta att han hade skrikit i ca 1 timma innan han lugna ner sig. Så idag fick de ett litet smakprov på hur de kan vara hemma hos oss när Malcom lägger sursidan till.

Efter dagge åkte jag och Mario till Malin, Sixten och Tova. Va riktigt trevligt att surra av sig. Även Carro och Affe kom dit så de blev en liten bebisdejt.
Däremot så har ja haft en jäkla huvudvärk idag så ja har inte orkat göra så mycket.

När Robban kom hem drog jag och Malcom och storhandla. Blev mat för en helvecka.
Malcom va för söt på affären, kom med en ketshupflaska och tyckte att vi kunde köpa den eftersom den vi har hemma kommer ju ta slut. Söt ungen min, snacka om framförhållning.

Blev en liten sen middag idag men de var de värt för middagen va ju sååå himla god. Mmm...prova den vet ja.

Kidsen hann inte vara uppe så länge efter middagen men de gjorde inge idag för ja va gode så trött i huvudet. Man älskar sina barn över allt annat med de är hiimla skönt när de lägger sig för kvällen och de blir lugn och skönt hemma. Är som att hjärnan kopplar ifrån och man står på noll läge tills dagen efter när allt börjar om igen.

Har plockat och donat lite här hemma för vi har bestämt att vi ska fixa till extra rummet på nedervåningen så vi kan flytta ner och kidsen får sig var sitt rum.

Blir att glutta på tapeter och golv...sen blir de att planera och kolla till kidsens rum.

Nu ska ja fortstätta kolla på Criminal Minds.

Puss och Kram Ninnie

Glöm ej bort att skriva in era kids i Barn Listan...klicka HÄR

1 kommentar:

Ellie sa...

Sitter själv i tapetträsket till sovrummet uppe. MEn det är ett STORT rum så det blir färg på tre väggar och tapet på en mest troligt. Men vilken ska man välja. VIll ha färg men hittar bara riktigt coola som är svarta =/