27 maj 2011

Funkar bra

Ligger och lyssnar på Marios andetag. Hade lätt kunnat borra in avsikter i han. Är så himla mysig luren kille. Som är nöjd och glad för de mesta.

Vet att ja sagt de tidigare men ja är så himla tacksam över att hans första tid gått så bra. Man är alltid orolig över sina barn men denna gång så har oron varit större. Känns som allt gått för bra så man väntar på ett bakslag. Förhoppningvis kommer de aldrig.

Har förresten slutar amma helt nu. Har ju inte bara ammat han tidigare utan mest på morgonen och nån enstaka kväll. Men nu  har han varit ammfri sen förrgår morse. Har funkar superbra.

Har känt ett tag att mjölken börjat sina. Mario har ätit ur båda chickorna men varit ändå missnöjd. Så har de varit oftast på kvällarna.
Hur som helst så har ja ammat han i 7 mån. Tycker ja är riktigt bra med tanke på att han är ett prematurabarn och att jag har haft 2 andra små troll att ta hand om.

Mario har ja ammat längst.
Melwin sluta ja amma när han va 5 mån och de pga att han vart sååå mammig. Skrek ju bara om nån annan tog han. Blev bättre på en gång när ja sluta.

Malcom var nog bara 2 mån. Hade för lite mjölk. Plus att ja fick 7 mjölkstockningar innan ja gav upp. Försökte då iaf.

Är då glad att ja försökt och kunnat lite iaf. De är ja då fan stolt över.

Synd att just ammning är ett sånt känsligt ämne.
Tycker såhär: kan man amma är de ju superbra.
Men kan man inte eller vill så är de inge att skämmas för. Alla gör som dom vill. Ingen har rätt att säga att man gör rätt eller del.

Våga släppa denna hysteri gällande ammningen. Gör som ni vill och inte som eran omgivning vill eller tycker man ska göra.

Oj blev ett låång inlägg. Jaja så kan de va.

Nä nu sova. En ny dag i morgon.

Tjingpling

Inga kommentarer: