2 juli 2011

Myslördag

Gu va stolt ja blir över mina älsklingar. Jag har den bästa sambon i världen och de finaste ungarna på denna jord.

När ja kom hem hade älsk städat hela huset. Dammsugit, skurat, diskat, tvättat och torkar överallt.Han hade även tändt doftljus så de lukta såå gott när man kom in.
Melwin hade oxå varit så himla duktig och städat sitt rum.

Blev middag ute på balkongen. Men vi fick skynda oss in eftersom de såg ut att komma en regnskur. Men ack så fel vi hade.

Nu sover alla kids. Så ja och älsk har satt oss vid tv och ser There Will be Blood på 5:an. Eller älska ser ja är ju vi datorn och grejjar.

Däremot så är Mario sjuk. Nu när ja kom hem hade lillplutten nästan 40 graders feber. Huvva min lilla prins. Hoppas de är borta tills i morgon. Men ja funderar om de kan vara tänderna som är på G att spricka. Har väntat på dessa förbaskad tänder i månader men hoppas hoppas de kommer nu. Men däremot så hoppas ja INTE att han ska få skyhög feber varenda gång han får tänder.

I morgon är de söndag och ja vet inte riktigt va som händer. Tror älsk skulle skriva lite i sin Supra. För han har tänkt sälja den, men de har han tänkt göra i många år så när ja ser de så tror ja på de =)

Ha alla en suppermysig lördag kväll oche en fortsatt trevlig helg


Med kärlek Ninnie

Inga kommentarer: