3 juli 2011

Inte kul

I morse när ja vaknade kände ja på Mini att han hade fortfarande feber. Då låg den på 39,9 grader. Han fick lite alvedon efter vi bytte blöja. Sen åt han och somna i min famn.

När han vaknade andra gången hade han 39,8 grader. Blev lite lunch men man såg att han inte va pigg nånstans.


Robban och Melwin drog till svågern för att skruva lite i Supran. Men de blev livat nät de skulle fara eftersom Malcom oxå ville med. Vart riktiga krokodiltårar som rann ner för lillprinsens kinder.När ja skulle ta upp Mini från barnstolen kände ja att han va skållande het så då tog ja tempen igen och nu hade han 40,3 grader. Så på ca 1 timma har hans feber höjts med en halv grad.


ÄR så hemsk när man ser att de är tagna och de enda man kan göra är pytsa i dem lite alvedon då å då och ge dem mycke vätska. Man önskar att man bara kunder trolla med ett spö så va de borta.

Inte kul när ens små är sjuka. Gör så ont i mamma hjärtat.


Om inte febern har sjunkigt tills i morgon så måste ja ringa till VC så de får kolla upp han. Man är ju som sagt mer orolig över honom tillstånd. Kallar mig hönsmamma men allt runt Mini gör en lite nervös. Speciellt när han nu har varit sjuk mycket sista tiden.


Nu ska ja fixa tvätten innan han vaknar så man får de gjort.


Ha en supertrevlig söndag och sköt om er alla som läser denna blogg =)

(denna bild är tagen när mario bara var ca 4 mån)
Med kärlek Ninnie

Inga kommentarer: